Majoitustilat

Salmenkylän Hovi

Tervetuloa nauttimaan viihtyisästä kotimajoituksesta viehättävässä Haminassa, joka toimii idän ja lännen kohtaamispaikkana rikkaan historian ja kiehtovien tarinoiden äärellä.

Jokainen Salmenkylän Hovin tarjoama huone on ainutlaatuinen, ja niissä kaikissa on oma lämmin ja kutsuva tyyli. Huoneet on sisustettu huolella tarjotakseen vieraillemme parhaan mahdollisen majoituskokemuksen. Voit odottaa mukavia vuoteita, pehmeitä untuvapeittoja ja -tyynyjä, jotka takaavat levolliset yöunet. Tarjoamme myös mahdollisuuden lisävuoteeseen tarvittaessa, jotta voitte majoittua mukavasti yhdessä läheistenne kanssa.

Huoneen hintaan sisältyy herkullinen aamiainen, joka on tarjolla klo 07:00-10:00. 

Hovin kotimajoitus tarjoaa paitsi mukavat tilat, myös mahdollisuuden kokea Haminan ainutlaatuinen viehätys. Voitte tutustua kaupungin historian ja kulttuurin tarinoihin sekä vierailla nähtävyyksillä, jotka sijaitsevat lähellä majoitustamme. Voitte vaeltaa historiallisilla kaduilla, tutustua linnoituksen muurien salaisuuksiin ja nauttia idyllisistä maisemista, jotka Haminalla on tarjottavanaan.

Hinnat:

125 € / huone
Lisävuode: 35 €

85 € / pieni huone
Pieni punainen huone,  jossa 2 x 1 hlö sänky

Varaukset: +358 40 7711 596 tai info@salmenkylanhovi.fi
 
Tervetuloa viihtymään Hovin kodikkaissa huoneissa Haminassa, missä voitte kokea kodinomaisen majoituksen ainutlaatuisessa historiallisessa ympäristössä. Teemme parhaamme taataksemme mukavan ja miellyttävän vierailunne, jotta voitte nauttia täysin siemauksin Haminan kauneudesta ja rauhasta.
 
Majoitus
Huoneissamme ei ole omaa kylpyhuonetta, mutta kaikki tarvittava löytyy rentouttavaan oleskeluun kodissamme.
 
Yli 3 yötä majoittuville vieraille huoneet siivotaan täysin 3:nnen yön jälkeen. Lyhyemmän oleskelun aikana huoneita ei siivota. Puhtaita pyyhkeitä ja liinavaatteita voi kuitenkin halutessaan pyytää.
 
Hovissa yöpyjillä on myös mahdollisuus saunomiseen pihapiirissä olevassa vanhassa hirsisaunassa 20 € lisähintaan, joka sisältää saunan lämmityksen sovitulle hetkellä, vedet (kantovesi), puhtaat laudeliinat, kylpytakit ja shampoo, hoitoaine ja suihkusaippua. 
 
Lemmikkieläimet sovittavissa erikseen. 

Kun haussa on majoitus Haminassa, suuntaa Salmenkylän Hoviin ja koe uniikki miljöömme!