Juhlatilat Haminassa

Salmenkylän Hovi

Salmenkylän Hovi tarjoaa uniikin miljöön syntymäpäiville, häihin ja muihin tilaisuuksiin.

Puustellin tunnelmallinen ja vertaansa vailla oleva miljöö on täydellinen valinta monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten romanttisiin häihin, iloisiin syntymäpäiväjuhliin tai mieleenpainuviin yritystapahtumiin. Meillä tärkeintä on luoda juuri teidän toiveidenne mukainen juhla, ja teemme mielellämme yhteistyötä kanssanne suunnitteluprosessin aikana.

Haluamme varmistaa, että juhlapäivästänne tulee menestys, ja siksi tarjoamme kaiken tarvittavan onnistuneisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Meidän tehtävänämme on huolehtia jokaisesta yksityiskohdasta, jotta voitte keskittyä nauttimaan täysin siemauksin tärkeästä päivästänne. Olipa tarpeenne mikä tahansa, olemme täällä auttamassa.

Tarjoamme täyden palvelun juhlatilan, joka sisältää herkulliset ateriat, elegantit puitteet ja kaikki tarvittavat palvelut, jotka luovat täydellisen juhlaelämyksen. Kokemukseemme perustuen tiedämme, että herkullinen ruoka on yksi juhlien keskeisistä elementeistä, joten loihdimme mielellämme maukkaita aterioita juhlienne iloksi. Lisäksi huolehdimme kaikista tarvittavista palveluista, kuten koristeluista ja tarjoilusta, jotta voitte keskittyä nauttimaan hetkestä täysin siemauksin.

Juhlatila

Salmenkylän Hovi sijaitsee vain kahden kilometrin päässä Haminan keskustasta ja puolentoista tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. 

Katso täältä tarkka sijaintimme, saapumisohjeet ja yhteystietomme.

Ota meihin yhteyttä jo tänään, jotta voimme aloittaa yhteisen suunnitteluprosessin. Yhdessä varmistamme, että juhlat vastaavat täysin toiveitanne ja tarjoavat ikimuistoisen kokemuksen kaikille läsnäolijoille. Hovin ainutlaatuinen tunnelma luo ilmapiirin, joka korostaa juhlanne ainutlaatuisuutta. Tarjoamme teille kaiken tarvittavan onnistuneisiin juhliin ja tilaisuuksiin upeissa puitteissa, jotta voitte luottaa siihen, että päivästänne tulee unohtumaton.

Juhlatilaisuus
Salmenkylän Hovi